H İ B

deprem

GITEX Fuarı Milli Katılım Organizasyonu Başvurusu Süre Uzatımı

GITEX Fuarı Milli Katılım Organizasyonu Başvurusu Süre Uzatımı

Sayın Üyemiz,

10-14 Ekim 2022 tarihleri arasında B.A.E’nin Dubai şehrinde yazılım ve bilişim hizmetlerine yönelik düzenlenecek olan “42. GITEX Global Teknoloji Fuarı” Türkiye milli katılım organizasyonu Ticaret Bakanlığı’ndan onay alınması ve yeterli katılım sağlanması durumunda ilk kez Hizmet İhracatçıları Birliği (HİB) tarafından gerçekleştirilecektir.

42. GITEX Global Teknoloji Fuarı’na Birliğimiz organizasyonu altında katılacak kuruluşlar için fuar yer kirası, standard stand konstrüksiyonu, genel tanıtım giderleri, fuar alanında verilecek catering v.b. diğer hizmetleri (nakliye hizmeti hariç) içeren katılım bedeli 1.170 $/m2 olup, katılımcı her kuruluşa 12 m2 (Toplam katılım bedeli 14.040 $) yer verilmesi planlanmaktadır. Ticaret Bakanlığı’nın 2015/8 Sayılı Döviz Kazandırıcı Hizmet Ticaretinin Desteklenmesi Hakkında Karar uyarınca organizasyon sonrası firmalara toplam katılım gideri ile ekonomi sınıfı gidiş-dönüş ulaşım masrafları üzerinden ödenecek destek oranının ise %70 olması öngörülmektedir.

Bilgileri ve söz konusu fuara Birliğimiz organizasyonunda iştirak etmeyi talep eden üyelerimizin https://forms.gle/kDGVGAu6tiAUpuQaA linkinde yer alan başvuru formunu doldurarak, Hizmet İhracatçıları Birliği’nin aşağıda bilgileri bulunan banka hesabına 2.000 ABD Doları fuar katılım avans tutarının yatırıldığına dair dekontun en geç 31 Mayıs 2022 Salı günü saat 17:30’a kadar Birliğimize (e-posta: ebru.kiyikci@hib.org.tr) göndermeleri önemle rica olunur.

Fuar Başvuru Formu: https://forms.gle/kDGVGAu6tiAUpuQaA

Banka Hesap Bilgileri:

Hizmet İhracatçıları Birliği

Vakıfbank

Güneşli Şubesi

IBAN (USD) TR240001500158048016860358

(Ödeme dekontunun açıklama kısmına “HİB GITEX Fuar Ödemesi” yazılabilir.)